Drie gouden tips om je leven weer betekenis te geven

en blijf op de hoogte van nieuws, nieuwe blogs en andere interessante informatie

Als je je baby verliest…

Informatieavond

Als je je baby verliest organiseert informatieavonden voor ouders die tijdens de zwangerschap hun baby zijn verloren door een miskraam, vroeggeboorte, of die door omstandigheden afscheid hebben moeten nemen van hun kindje, maar ook voor ouders die kort na de geboorte hun baby zijn verloren. Ik organiseer samen met Sigrid de Winkel deze informatieavonden. Wij zijn beiden ervaringsdeskundigen en hebben een professionele achtergrond in het begeleiden en omgaan met rouw en verlies.

Onderwerpen

Vanuit onze ervaring gaan we vertellen waar je na je verlies tegenaan loopt. Met jezelf, met al je verdriet en je emoties. Een greep van de onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Hoe ga je om met reacties van je omgeving? Sommige mensen zijn erg betrokken, anderen laten niks meer van zich horen.
  • Hoe gaat het verder met je relatie? Mannen gaan anders om met dit verlies dan vrouwen.
  • Wil je wel of niet opnieuw zwanger worden en hoe ga je om met een eventuele nieuwe zwangerschap?
  • Wanneer ga je weer terug naar de werkvloer en hoe doe je dit?
  • Hoe ga je om met de eerste verlies- en/of geboortedag van je kindje?
  • Kosten

    De kosten voor deelname aan de bijeenkomst zijn €35,- per stel, individuele deelname is ook mogelijk. Schrijf je je aansluitend in voor het als je je baby verliest begeleidingsprogramma dan ontvang je €35,- korting op je inschrijving.

    De eerstvolgende bijeenkomst is op dinsdag 18 februari 2020

Als je je baby verliest begeleidingsprogramma

Het programma bestaat uit een reeks van 6 gespreksavonden die allemaal een bepaald thema hebben. Waarbij we aandacht hebben voor de hoofdonderwerpen die tijdens het hele proces van verlies, rouw en verder gaan met je leven langskomen. We geven bruikbare informatie, tips, handvatten en bieden een situatie waarin je je vragen en ervaringen kunt delen met andere ouders die ook hun baby zijn verloren.

Wanneer

De eerstvolgende groep staat gepland op de volgende dinsdagen: (nog nader te bepalen.)

Kosten

De kosten voor deelname aan dit begeleidingsprogramma zijn €597 per stel. Afhankelijk van je Zorgverzekeraar worden deze kosten gedeeltelijk vergoed.

Aanmelden

Samen met Houvast Uitvaartzorg en De Zeester rouw en verlies begeleiding verzorgen wij in december Wereldlichtjesdag en één keer per jaar een lotgenotenmiddag.