E-book: 9 stappen na het verlies van jouw kindje tijdens de zwangerschap

en blijf op de hoogte van nieuws, nieuwe blogs en andere interessante informatie

Closing Ceremony

Een Closing Ceremony is een ceremonie om een gebeurtenis of een periode af te sluiten. Het verliezen van jouw kindje is een heftige en emotionele gebeurtenis en is in mijn beleving het ergste wat jou als mama kan overkomen. In het begin ben je de dagen, weken en maanden aan het tellen na jouw verlies, eerst tot aan de dag waarop je was uitgerekend en dan ga je weer verder met het tellen van het verlies en hoe oud jouw kindje nu ongeveer geweest zou zijn. Je probeert op allerlei manieren te overleven en je laat je leven.

Want wat betekent het leven nog voor jou?

Mijn ervaring is dat er een moment komt dat je verder wilt met je leven omdat je heel goed weet dat dit zo niet verder kan. Dan is het een mooi moment voor een Closing Ceremony. Tijdens dit consult dat ongeveer twee uur duurt ga je het verlies van jouw kindje afsluiten en krijg je handvatten om de draad van je leven weer op te pakken en om jouw kindje een mooie plek in jouw gezin te geven. De meeste mama’s zijn bang dat als ze hun gevoel van verlies niet meer voelen ze daarmee hun kindje tekort doen. Het gevoel van gemis en verdriet zit onlosmakelijk verbonden aan hun kindje. Neem van mij aan dat als je dit los kunt koppelen er meer rust in jouw leven komt en jij daarmee de verbinding met jouw kindje niet kwijt bent. Je leert op een andere manier beter met jouw verlies om te gaan.

Aan het einde van het consult krijg je van mij de rite of the womb, een energetische baarmoeder healing.  De baarmoeder is namelijk geen plek om angst of pijn in te bewaren, de baarmoeder is een plek voor geboorte en creatie van leven. Hier wordt niet alleen het leven van een kindje in jouw baarmoeder bedoeld maar in jouw baarmoeder zit jouw creativiteit om wat van jouw leven te maken, in een relatie, je werk of in je hobby. Iedere vrouw verdient een rite of the womb om daarmee alle angst en pijn, vanuit dit leven en vorige generaties en vorige levens, te healen. Je krijgt weer ideeën en inspiratie om je leven op te pakken en nieuwe stappen in je leven te zetten. Zoals een nieuwe baan of een verhuizing naar een andere omgeving.

De prijs voor de Closing Ceremony is € 197,-

Neem contact op