Drie gouden tips om je leven weer betekenis te geven

en blijf op de hoogte van nieuws, nieuwe blogs en andere interessante informatie

Closing Ceremony

De closing ceremony is een prachtig ritueel om een periode in je leven af te sluiten. Zodat je klaar bent voor een nieuw begin.

Je weer veilig voelen in je lijf.

Ik denk dat zeker 80% van de mensen in hun hoofd leven  in plaats van dat ze hun hele lichaam bewonen. Het is ook spannend om je hele lichaam te bewonen want dan ga je meer voelen. En plezier en blijheid voelen fijn maar emoties zoals angst, verdriet, teleurstelling en eenzaamheid voelen niet fijn aan. 

Alles wat in je leven nog niet is afgewerkt wil een oplossing. In je hoofd ga je daar van alles voor bedenken en als je hier geen stappen in zet dan blijf je denken en als je blijft denken dan blijf je leven vanuit je hoofd. 

Tijdens de rite leer je om weer af te dalen in je lichaam en hoe je met je emoties om kunt gaan zodat ze niet langer tot last zijn. Samen gaan we van jouw baarmoeder weer een lief en zacht nestje maken. Een liefdevolle, warme en veilige plek zodat ook jij je weer veilig voelt in je lichaam.

Want je baarmoeder is geen plek om angst of pijn in te bewaren

Je baarmoeder is een plek van geboorte en creatie van nieuw leven

Weer durven voelen, wat een opluchting

Jouw creatiekracht zit onderin jouw buik, vanuit hier kun je het leven creëren waar jij naar verlangt

Maar hoe wil je creëren als je niet met die plek onderin je buik in contact durft te komen? Door pijn uit dit leven door bijvoorbeeld een miskraam of grensoverschrijdend gedrag, maar ook pijn die je van je moeder en grootmoeders hebt meegekregen, durf je geen contact met je lichaam te maken. Dit voelt voor jou onveilig. 

Tijdens deze Closing Ceremonhy ga je weer in contact komen met deze creatiekracht zodat je weer durft te dromen en te verlangen met wat jij wilt. Zodat er weer plannen, ideeën en dromen kunnen ontstaan en in samenwerking met jouw creatiekracht ook uit kunnen komen. 

De verbinding herstellen met jouw goddelijke essentie, jouw zachtheid, innerlijke kracht en wijsheid. 

Weer durven voelen! Wat een opluchting! 

De prijs voor de Closing Ceremony is € 197,-

NEEM CONTACT OP