E-book: 9 stappen na het verlies van jouw kindje tijdens de zwangerschap

en blijf op de hoogte van nieuws, nieuwe blogs en andere interessante informatie

Mama van Myrthe gezocht

Er zwermen dagelijks heel veel zieltjes om mij heen, gewoon om mij te steunen en om plezier te maken maar ook zieltjes die op zoek zijn naar hun mama. Ze zijn de verbinding met hun mama verloren door een miskraam, abortus of een vroeggeboorte. Met regelmaat luister ik naar zo’n zieltje en vandaag luister ik naar Myrthe:

Myrthe is een vrolijk zieltje wat zich heel snel in de energie beweegt. Ze is erg opgewonden dat er naar haar geluisterd wordt en dat we op zoek gaan naar haar mama.
Ik vind het zo spannend Marjan dat ik mag vertellen en dat we samen op zoek gaan naar mijn mama. Ik wilde heel graag naar mijn mama en was al ver voor de zwangerschap bij mijn mama in de energie aanwezig. Ik was zo gewenst en ze sprak dagelijks over mij dat is nu denk ik zo’n zes jaar geleden. Mijn mama was vrij snel zwanger van mij en wat was ze blij met mijn komst. De zwangerschap liep voorspoedig en ik zat heerlijk warm bij mama in haar buik.

Op een nacht werd mama wakker omdat ze iets vreemds in haar buik voelde, het voelde anders aan dan zoals ze inmiddels gewend was. Mama was erg geschrokken en belde de verloskundige, ze was toen 38 weken zwanger van mij. De verloskundige kwam en zocht naar het geluid van mijn hartje…. Maar ik was inmiddels al vertrokken. Het was niet de bedoeling dat ik toen op de aarde zou komen. Dit hadden mama en ik al op zielsniveau afgesproken maar het blijkt dat als je op aarde bent je deze afspraken niet meer goed kunt herinneren. Intens verdrietig en teleurgesteld was mijn mama. Ze mocht kiezen of ik nog even bij haar in haar buik mocht blijven totdat de weeën begonnen of dat ze ingeleid wilde worden. Ze koos voor het eerste. Dat gaf haar tijd om afscheid van mij te nemen en alles te regelen voor mijn uitvaart.

Ze had een heel mooi mandje voor mij uitgezocht en de lakentjes die oma voor mij had geborduurd lagen erin, kaartjes werden met zoveel liefde uitgezocht en mama had zelf een gedichtje voor mij gemaakt. Ook de muziek en ballonnen alles had ze zelf uitgezocht en verzorgd samen met mijn papa en mijn oma. Mijn lieve en dappere mama wat was ze sterk, gelukkig begonnen de weeën en na een snelle bevalling werd ik geboren. Ondanks dat ik niet meer leefde was ze zo blij met mij! Ze was nu echt mama geworden en ze vond mij het mooiste meisje van de hele wereld.

Natuurlijk waren er ook veel tranen en verdriet en de grote vraag “waarom”? Na mijn geboorte mocht ik mee naar huis en ik heb daar in mijn mandje gelegen. Mama had een altaar met veel knuffeltjes en kaarsjes voor mij gemaakt.

Lieve mama ik wil je bedanken wat je toen allemaal voor mij hebt gedaan. Nu is het aan mij om jou te helpen om met je verdriet om te gaan. In je hoofd weet je het wel maar je hart doet nog zo’n pijn. Graag zou ik met jou in contact komen zodat je weer echt verder kunt met je leven, je doet zo je best maar er hangt nog steeds een sluier van verdriet. Als je dit leest neem dan contact op met Marjan, zij zal jou helpen hoe je met mij in contact kunt komen zodat je mij nooit zal vergeten en toch je hart wordt geheeld. ♥

Dikke kus,

Myrthe

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.