E-book: 9 stappen na het verlies van jouw kindje tijdens de zwangerschap

en blijf op de hoogte van nieuws, nieuwe blogs en andere interessante informatie

Bente

Ik had twee hulpvragen aan Marjan die met elkaar te maken hebben. Als eerste zit ik veel in mijn hoofd en dat is een patroon dat me in de weg zit. Behoefte aan controle, drukte in mijn hoofd en een hoge spierspanning zijn het gevolg. Ik weet dat ik krachtiger en wijzer kan zijn als ik meer leef vanuit mijn buik. Intuïtie, daadkracht en het leven in een flow komen tevoorschijn als ik in mijn buik zak. En dat doe ik veel te weinig. Om dit te bekrachtigen en er eigen mee te worden, wilde ik graag begeleiding van Marjan middels de Closing Ceremony.

De tweede hulpvraag heeft te maken met een zwangerschapsafbraak van mijn zoon en een miskraam van mijn dochter. Ik ben voorzichtig met mijn buik omdat er veel gebeurd is. Ik heb aardig wat verwerkt, maar weet op voorhand dat ik ook dingen tegenkom als ik in mijn buik zak. Om dit op een veilige manier te voelen, hier inzicht in te krijgen, nieuwe processen te verwerken en aan te gaan, koos ik voor een goede begeleiding.

Marjan draagt een fijne combinatie in zich waarbij ik op een veilige manier mezelf mag ervaren. Ze staat met beide voeten op de grond en kan adequaat en kordaat reageren. Daarnaast is ze inlevend en spiritueel, waarbij ze je volgt, niet oordeelt en tegelijk out of the box kan denken. Er is echt contact. En dat brengt ontwikkeling in beweging. Marjan oordeelt niet en inspireert je om stappen in je proces te maken. Dit maakt dat je met rechte rug en zelfrespect uit een oud patroon of slachtofferrol stapt.

Ik gun alle vrouwen om hun kracht te hervinden, wat er ook gebeurd is. Mijn ervaring is dat Marjan daar een enorme bezieling in heeft. Zowel in de realiteit als op spiritueel gebied. Afgestemd op wie jij bent en hoe jij in het leven staat.