E-book: 9 stappen na het verlies van jouw kindje tijdens de zwangerschap

en blijf op de hoogte van nieuws, nieuwe blogs en andere interessante informatie

Sigrid

Marjan heeft een hele mooie Luisterkindafstemming gemaakt op onze overleden dochter. Ik wist dat Marjan zich met haar bedrijf vooral richt op mama’s die een kindje zijn verloren. Ik wist ook dat zij een heel gekwalificeerde Luisterkindwerker en -trainer is, waardoor ik heel graag wilde dat zij een afstemming zou maken op mij en mijn dochter. Ik liep nog met zoveel verdriet rond en wilde graag van mijn dochter zelf horen wat zij mij te vertellen had.

Wat een cadeau om een mooi handgeschreven pakketje te mogen ontvangen met zoveel concrete en bruikbare informatie. Het is een prachtig, maar ook ontroerend verhaal met zoveel waardevolle boodschappen! Door de afstemming kwam mijn lieve kleine meisje weer wat dichterbij, het contact met haar is door de afstemming concreter en helderder geworden. Marjan heeft er met de afstemming als het ware voor gezorgd dat er een soort muur van verdriet tussen ons is weggehaald.

En de liefdevolle afstemming heeft mij in de periode daarna – en nog steeds – duidelijk laten ervaren hoe dichtbij onze dochter is… altijd en overal! Het heeft mij geholpen om nog meer te kunnen accepteren dat de situatie is zoals die gelopen is en dat dit niet voor niets is geweest.

Het blijft zo bijzonder dat een afstemming dit teweeg kan brengen. Het heeft zoveel bouwstenen gegeven om het verlies een plek te geven maar vooral om de liefde voor onze dochter te koesteren. En handvatten hoe we om kunnen gaan met de signalen die zij geeft en hoe we ons leven opnieuw verder kunnen vormgeven.

Marjan is duidelijk, eerlijk en oprecht en geeft met haar diensten op een heel betrokken en liefdevolle manier een duwtje in de rug. Ze heeft mij gestimuleerd om het heft weer in eigen handen te nemen en zelf verantwoordelijkheid te nemen voor hoe ik mijn leven verder wil invullen. Dat geeft zoveel kracht! Dit gun ik iedereen die een soortgelijke situatie heeft meegemaakt en graag verder wil, maar zelf even niet zo goed weet hoe.