E-book: 9 stappen na het verlies van jouw kindje tijdens de zwangerschap

en blijf op de hoogte van nieuws, nieuwe blogs en andere interessante informatie

Neem contact op

Heb je vragen over een Luisterkindafstemming, de closing ceremony, of ‘van verdriet naar veerkracht’? Of misschien heb je wel een hele andere vraag of wil je meteen een afspraak maken voor een gratis telefonisch mini-consult? Neem dan via onderstaande contactgegevens contact met me op of vul het contactformulier in.

Marjan ’t Lam
Kampsestraat 39a
5443NJ Haps
06-23778631
mail@marjantlam.com
KvKnummer: 17248500

Ik ben gezien mijn werkzaamheden niet altijd in de gelegenheid om de telefoon op te nemen, maar als je gebeld hebt dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag – 9:00 – 17:00 uur


Of gebruik het contactformulier

  Uw naam*

  Uw e-mailadres*

  Uw bericht*

  December 31 lichtpuntjes

  De decembermaand komt eraan en de een kijkt ernaar uit en de ander ziet er tegenop. December is een maand van donker en licht, van het Sinterklaasfeest, de Kerstdagen en de oud & nieuw viering. Maar vooral van het gezellig bij elkaar zijn en voor elkaar zorgen. Deze dingen gelden niet voor iedereen er zijn genoeg mensen die alleen zitten tijdens de feestdagen en zich verdrietig en of eenzaam voelen. Niet alleen in de decembermaand maar ook wanneer de blaadjes weer van de bomen vallen.

  Om je te ondersteunen tijdens deze decembermaand heb ik een Lichtpuntjes actie gemaakt. Je kunt je hieronder gratis inschrijven.