Drie gouden tips om je leven weer betekenis te geven

en blijf op de hoogte van nieuws, nieuwe blogs en andere interessante informatie

Aanbod

Je leven weer betekenis geven

Ik wil je graag helpen om je leven weer betekenis te geven, zodat er overzicht en rust in je leven komt, je weer kunt genieten van de kleine dingen, je de regie weer over je eigen leven hebt en je jezelf weer gelukkig voelt.

1.Schrijf je in voor ‘van verdriet naar veerkracht, de weg naar innerlijke vreugde’

‘In vijf stappen naar meer innerlijke vreugde’. In vijf persoonlijke sessies van ongeveer een uur kom je bij mij in de praktijk in Soest en gaan we samen kijken naar wat de oorzaak is waarom het jou niet lukt om je innerlijke vreugde te vinden. Je wilt graag meer energie, en je innerlijke vreugde weer voelen. Je wilt je weer gelukkig voelen, weer kunnen dromen en plannen kunnen maken en de regie over je eigen leven hebben.

Je betaalt voor dit traject € 549,-.

Stuur een app 06-23778631 of mail@marjantlam.com om meteen jouw één op één sessies in te plannen.
(Kun je niet naar mijn praktijk komen dan kan het ook via Skype)

2.Vraag een Luisterkindafstemming aan.

Met een Luisterkindafstemming maak ik op afstand in de energie contact met jou en ik ga luisteren wat je wilt vertellen. Dit alles vertaal ik voor jou in tekst op papier. Alle vragen die je voor jezelf hebt zal ik zoveel mogelijk in de afstemming proberen mee te nemen. En zijn er dingen die in de energie opgelost kunnen worden dan doe ik dat meteen. Hiermee kun je denken aan een auralifter of je woonplek energetisch reinigen. Dit alles geeft je inzicht en handvatten voor de situatie waar je in zit. Vaak is er meteen al verandering merkbaar en met de handvatten die in de Luisterkindafstemming staan kun je zelf aan de slag.

Je betaalt voor een Luisterkindafstemming €90,- en na ontvangst van je betaling en je gegevens die ik nodig heb om de afstemming te maken wordt de Luisterkindafstemming binnen 14 dagen per post naar je toe gestuurd.

Vraag hier een Luisterkindafstemming aan.

3.Vraag een gratis telefonisch gesprek van betekenis aan

Wil je graag met mij kennismaken en een gesprek van betekenis hebben? Maak dan een afspraak voor dit gesprek van 30 minuten.

Elke maand heb ik tijd voor 4 gesprekken van 30 minuten in mijn agenda. Hierin kan je vertellen waar je tegenaan loopt en kun je vragen stellen. Van mij krijg je tijdens dit gesprek twee tips die je meteen in je dagelijks leven toe kunt passen.

Wil jij je leven veranderen en je weer gelukkig voelen? Neem dan contact met me op zodat we jouw afspraak in kunnen plannen voor een gesprek van betekenis.

Stuur een app 06-23778631 of mail om meteen een afspraak te maken.