E-book: 9 stappen na het verlies van jouw kindje tijdens de zwangerschap

en blijf op de hoogte van nieuws, nieuwe blogs en andere interessante informatie

Van verdriet naar veerkracht

Als je dit nu leest dan heb je de ervaring opgedaan dat je het verlies van jouw kindje niet in een keer kunt healen. Hier is tijd voor nodig en de een heeft hiervoor wat meer tijd nodig dan de ander en dat is ook goed. Neem de tijd die jij nodig hebt. En toch heb ik een traject in tijd neergezet om jou te ondersteunen na jouw verlies. Dit betekent niet dat jouw emoties zoals gemis en verdriet over zijn na dit traject, dit betekent dat je na dit traject met jouw emoties om kunt gaan en dat er rust komt in jouw lijf en in jouw leven. Je hebt na dit traject genoeg handvatten in huis om, als je het nog nodig hebt, in jouw eigen tempo verder te gaan met het leren omgaan met jouw verlies en jouw kindje daarin een mooie plek te geven.

We plannen vijf afspraken in met ongeveer 4 weken tijd tussen iedere afspraak. Deze afspraken vullen we naar jouw behoefte in. We kijken naar waar jij op dat moment tegenaan loopt. Tijdens ieder afspraak gaan we samen aan het werk met wat jij nodig hebt. In de laatste afspraak ronden we alles af wat je achter je wilt laten en dan ontvang je van mij de rite of the womb. Dit is een energetische baarmoeder healing, want:

de baarmoeder is geen plek om angst of pijn in te bewaren,
de baarmoeder is een plek voor geboorte en creatie van leven.

Hier wordt niet alleen het leven van een kindje in jouw baarmoeder bedoeld maar in jouw baarmoeder zit jouw creativiteit om wat van jouw leven te maken, in een relatie, je werk of in je hobby. Iedere vrouw verdient een rite of the womb om daarmee alle angst en pijn, vanuit dit leven en vorige generaties en vorige levens, te healen. Je krijgt weer ideeën en inspiratie om je leven op te pakken en nieuwe stappen in je leven te zetten. Zoals een nieuwe baan of een verhuizing naar een andere omgeving of een nieuwe boost in je relatie.

Dit één-op-één traject kost € 497,-

Contact opnemen