Drie gouden tips om je leven weer betekenis te geven

en blijf op de hoogte van nieuws, nieuwe blogs en andere interessante informatie

Van inzicht naar verandering, naar het echt doen!

Hoe gaat het met je?
Hoe gaat het met je? ‘Goed’ is vaak de eerste reactie die je geeft. Gaat het echt goed? Ja hoor, ik ben alleen erg druk maar verder gaat het goed.
Maar gaat het ook echt goed met je als je zo druk bent? Leef jij je leven? Of word je geleefd door het leven?

Dit is mijn ervaring:
Mijn ervaring is dat als ik druk ben, ik niet mijn eigen leven leef maar dat van een ander. Overal ja op zeggen en vooral maar door blijven gaan met wat anderen van mij vragen en wat ik van mezelf moet. Met als resultaat dat ik ’s avonds uitgeblust op de bank lig en in slaap val met het boek wat ik ook nog zo graag wil lezen….Of die film die ik graag wil zien.

Ik ben er bewust van en jij?
Inmiddels ben ik hier bewust van en op dit soort momenten dat ik zo loop te rennen of als ik ’s avonds uitgeblust op de bank zit neem ik me het weer voor:
Ik ga nu veranderen, ik ga meer voor mezelf kiezen, ik zeg vaker nee en ik ga het rustiger aan doen….
Maar zodra ik ’s morgens ben opgestaan en ik aan het werk ben en de vragen weer binnenkomen, vaak via appjes: mam kan je morgen oppassen? Ga je mee lunchen? Zullen we weer een keer bijkletsen? Wil je de knoop aan mijn bloes zetten? Sta ik weer aan en zeg op bijna alles weer ja…..

Waarom lukt het niet?
Wat is dat toch dat je wel in je hoofd weet dat je wil veranderen en je het ook voorneemt om te gaan veranderen. En dat als je eenmaal bent opgestaan en je weer in je dag zit dat je toch weer terugvalt in je oude patroon? Terwijl je zo goed wist dat je echt wil veranderen! Je wil het echt rustiger aan doen. Voor meer energie en dingen te doen die je echt leuk vindt. Maar vooral om meer rust in je hoofd en in je leven te krijgen.

Het is echt niet makkelijk
Maar hoe zet je die stap naar blijvende verandering? De stap naar verandering zetten blijkt vaak helemaal niet zo makkelijk. Dat heb ik zelf namelijk ook ervaren. Keer op keer bleef ik het proberen om te veranderen en uiteindelijk hetzelfde doen en daardoor bleef ik ook hetzelfde krijgen. Mezelf moe voelen en een vol hoofd hebben en zooo kunnen verlangen naar rust….

Ik heb het gevonden!
Maarrrr, ik heb inmiddels iets gevonden waarmee het lukt om echt te veranderen. En waarmee ik mooie stappen heb gezet om rust in mijn hoofd en mijn leven te creëren en te doen wat ik echt leuk vind!
En dat wil ik jou ook heel graag leren, in vijf stappen. Ja, je leest het goed, in vijf stappen je (oude) patronen doorbreken om van inzicht naar verandering te gaan. En weet je wat het leuke is? Als je door hebt hoe dit werkt dan kun je dit op alles wat je wilt veranderen in je leven toepassen.
Dus heb jij een ander inzicht wat je heel graag wil veranderen dan ben je ook van harte welkom!

Van inzicht naar verandering
‘Van inzicht naar verandering’ bestaat uit vijf sessies van een uur bij mij in Soest. Jouw investering is €549,- of in vijf termijnen van €115,-

Dus ben jij er ook klaar mee dat:

  • je elke keer weer goede voornemens hebt maar ze niet volhoudt?
  • Je zo graag wil veranderen en het je steeds niet lukt om het vol te houden om je patroon te doorbreken?
  • Je moe bent en een vol hoofd hebt en je daar helemaal klaar mee bent?
  • Je andere keuzes wilt maken en je weet niet hoe?

Klik dan hier om een afspraak te maken. Stel je uitstel gedrag niet langer uit. Doe meteen wat je nu kunt doen want jij weet heel goed dat van uitstel afstel komt. En je patroon doorbreken begint met kleine stapjes en de eerste stap is met mij een afspraak maken en dat doe je hier.