December 31 lichtpuntjes

De decembermaand komt eraan en de een kijkt ernaar uit en de ander ziet er tegenop. December is een maand van donker en licht, van het Sinterklaasfeest, de Kerstdagen en de oud & nieuw viering. Maar vooral van het gezellig bij elkaar zijn en voor elkaar zorgen. Deze dingen gelden niet voor iedereen er zijn genoeg mensen die alleen zitten tijdens de feestdagen en zich verdrietig en of eenzaam voelen. Niet alleen in de decembermaand maar ook wanneer de blaadjes weer van de bomen vallen.

Om je te ondersteunen tijdens deze decembermaand heb ik een Lichtpuntjes actie gemaakt. Je kunt je hieronder gratis inschrijven.

Als je je hebt ingeschreven ontvang je de hele maand december iedere dag van mij via de mail een Lichtpuntje. Een quote om over na te denken of een kleine opdracht die je kunt doen. En voor sommige is het lezen van het bericht al voldoende om weer een Lichtpuntje te zien. Een opbeurende tekst of afbeelding om je weer wat beter te voelen.

Om jouw Lichtpuntjes te delen heb ik een besloten Facebookgroep aangemaakt. Deze groep is alleen voor deelnemers aan de Lichtpuntjes actie. Hierin kan je jouw verhaal delen en anderen inspireren met jouw Lichtpuntje. Ik zal één keer per week live komen om de vragen die je hebt te beantwoorden. Als je je hebt aangemeld voor het ontvangen van de Lichtpuntjes krijg je de link voor deze besloten Facebookgroep.

Tijdens deze golf van Lichtpuntjes neem ik je dagelijks mee in mijn gedachten om je positieve en warme energie te sturen en om je te ondersteunen tijdens moeilijke momenten.

Kun jij ondersteuning gebruiken om meer vreugde, geluk, levenskracht en vitaliteit te voelen?
Schrijf je dan nu in voor deze gratis actie en laat je meenemen in de gezamenlijke liefdevolle kracht van deze Lichtpuntjes ♥

Mijn naam is Marjan ’t Lam en ik werk in mijn praktijk als coach & therapeut en ik ben gespecialiseerd in het omgaan met rouw & verlies. Met name rouw & verlies tijdens de zwangerschap. Maar ondanks dat ik dit uitdraag komen er steeds meer mensen op mijn pad die moeite hebben met de omstandigheden waarin we nu leven. Ze ervaren veel stress en missen steeds meer hun gevoel van vreugde, levenskracht en vitaliteit.

Ik help je om samen met jou te kijken naar wat er in je leven speelt, waar je tegenaan loopt waar je moe en verdrietig van wordt en hoe je hier uit kunt komen. Want je hoeft het niet alleen te doen, je moet het alleen wel zelf doen ♥

Voor nu neem ik je heel graag mee in deze Lichtpuntjes actie, schrijf je hieronder in en doe mee zodat we samen de wereld zoveel mooier kunnen maken ♥

PS: heb je na je inschrijving geen bevestigingsmail ontvangen? Kijk dan even in je Spam box en voeg mijn mailadres meteen toe aan je contacten zodat je er zeker van bent dat je de Lichtpuntjes ontvangt.