Drie gouden tips om je leven weer betekenis te geven

en blijf op de hoogte van nieuws, nieuwe blogs en andere interessante informatie

Hoe andere het hebben ervaren

“Ik heb nu een aantal keer een Luisterkind afstemming laten maken voor mijzelf bij Marjan.

Meestal was dat op een moment dat ik echt iemand nodig had die met een andere blik naar mijn probleem/vraag keek. Als ik een beetje met mijn handen in het haar zat, zeg maar. Het mooie van een Luisterkind afstemming is dat er naar mij geluisterd wordt. Marjan doet dit zo respectvol, integer en met liefde. Dat gun ik iedereen.

Ik heb dan ook aardig wat mensen geadviseerd om een Luisterkind afstemming aan te vragen, omdat ik zelf heb ervaren dat het rust, inzicht en uitzicht biedt op het moment dat je het aanvraagt. De adviezen volg ik op en dat zorgt ervoor dat er weer beweging komt waar het stagneerde. Het is een cadeau aan jezelf. 

Marjan schrijft de afstemming met de hand. En stuurt het per post. Dat heeft voor mij echt extra meerwaarde. Zoveel aandacht en liefde voelt voor mij heel fijn. Je krijgt de afstemming ook nog eens per mail. Dat noem ik nog eens service!!!!!

Zelf lees ik de afstemming regelmatig opnieuw door. Hierdoor wordt wat er staat nog beter doorleefd en gevoeld.

Wat mij betreft dus echt een aanrader.”

Sylvana

 

“We vroegen een Luisterkindafstemming aan bij Marjan voor onze jongste zoon. Hij zat niet lekker in zijn vel en we wilde weten wat we voor het hierin het beste konden betekenen.

Als mama wilde ik weten welk patroon ik door te breken heb zodat hij het gedrag niet meer hoeft te laten zien. 

De Luisterkindafstemming heeft voor mij heel veel zaken bevestigd en handvaten gegeven met wat onze zoon van ons nodig heeft. 

Ik zou een Luisterkindafstemming aanraden aan alle ouders die graag willen luisteren naar de werkelijke behoefte van het kind en bereid zijn te kijken naar hun eigen stukken waar het kind tegenaan loopt.” 

Evelien 

“Voordat ik de ceremonie zou doen, zou ik het eerst met iemand anders doen. Op dat moment was ik er nog niet klaar voor. In mijn eigen praktijk had ik twee workshops gegeven over verbinding en daarna had ik ineens het gevoel dat ik naar Marjan moest gaan. Alleen. Ik was op de dag zelf wat zenuwachtig over hoe het zou zijn, maar het voelde goed. Het moest zo zijn. Ik wilde ‘de rite’ van Marjan, omdat ik haar kende van de opleidingen bij de SNU.

Marjan heeft een natuurlijke rust en vertrouwen wat zij uitstraalt. Ze heeft gedegen kennis en ervaring en zeer empathisch. Het heeft mij heel veel ruimte en nieuw inzicht gegeven. Eigenlijk bevestigd wat ik al voelde, maar niet alleen bij kon. Nieuw vertrouwen en kracht.

Omdat ze een natuurlijk zijn heeft en daarmee goed kan afstemmen op elke persoon kan ik haar aan iedere vrouw aanraden.”

Mascha

“Ik had twee hulpvragen aan Marjan die met elkaar te maken hebben. Als eerste zit ik veel in mijn hoofd en dat is een patroon dat me in de weg zit. Behoefte aan controle, drukte in mijn hoofd en een hoge spierspanning zijn het gevolg. Ik weet dat ik krachtiger en wijzer kan zijn als ik meer leef vanuit mijn buik. Intuïtie, daadkracht en het leven in een flow komen tevoorschijn als ik in mijn buik zak. En dat doe ik veel te weinig. Om dit te bekrachtigen en er eigen mee te worden, wilde ik graag begeleiding van Marjan middels de Closing Ceremony.

De tweede hulpvraag heeft te maken met een zwangerschapsafbraak van mijn zoon en een miskraam van mijn dochter. Ik ben voorzichtig met mijn buik omdat er veel gebeurd is. Ik heb aardig wat verwerkt, maar weet op voorhand dat ik ook dingen tegenkom als ik in mijn buik zak. Om dit op een veilige manier te voelen, hier inzicht in te krijgen, nieuwe processen te verwerken en aan te gaan, koos ik voor een goede begeleiding.

Marjan draagt een fijne combinatie in zich waarbij ik op een veilige manier mezelf mag ervaren. Ze staat met beide voeten op de grond en kan adequaat en kordaat reageren. Daarnaast is ze inlevend en spiritueel, waarbij ze je volgt, niet oordeelt en tegelijk out of the box kan denken. Er is echt contact. En dat brengt ontwikkeling in beweging. Marjan oordeelt niet en inspireert je om stappen in je proces te maken. Dit maakt dat je met rechte rug en zelfrespect uit een oud patroon of slachtofferrol stapt.

Ik gun alle vrouwen om hun kracht te hervinden, wat er ook gebeurd is. Mijn ervaring is dat Marjan daar een enorme bezieling in heeft. Zowel in de realiteit als op spiritueel gebied. Afgestemd op wie jij bent en hoe jij in het leven staat.”

Bente