E-book: 9 stappen na het verlies van jouw kindje tijdens de zwangerschap

en blijf op de hoogte van nieuws, nieuwe blogs en andere interessante informatie

Luisterkindafstemming

In een Luisterkindafstemming maak ik telepathisch contact met jouw ongeboren kindje en ga ik luisteren wat het wil vertellen. Dit vertaal ik in tekst op papier. Jouw vragen probeer ik zoveel mogelijk mee te nemen en je krijgt handvatten hoe je nog beter om kunt gaan met jouw gevoel van verdriet en gemis. Het mooiste cadeau wat jij jezelf kunt geven is een met de handgeschreven Luisterkindafstemming waarin jij de liefdevolle boodschappen van jouw ongeboren kind(jes) kunt lezen.

Ik heb voor je op een rij gezet wat ik van jou nodig heb om een Luisterkindafstemming te maken. Nadat ik je betaling en de benodigde informatie heb ontvangen kun je binnen 14 dagen de Luisterkindafstemming per post verwachten.

Wat ik van jou nodig heb

In een sessie met de Luisterkind Methode ben ik de tussenpersoon tussen jou en je ongeboren kind(jes). Ik maak telepathisch contact, op afstand in de energie, en ik ga luisteren wat het wil vertellen. Je hoef hiervoor dus niet naar mijn praktijk te komen. De vragen die je hebt en de vragen die je aan je kindje wilt stellen probeer ik zoveel mogelijk mee te nemen maar het kindje geeft zelf aan wat het wil vertellen, dit kan in woorden, beelden of gevoelens zijn. Deze vertaal ik in tekst op papier zodat het voor jou duidelijk is wat jouw kindje heeft verteld.

Ik stuur de afstemming per post naar je toe.

Wat heb ik van je nodig om een afstemming te maken?

  • Een foto van jou
  • Een beschrijving van je gezinssituatie
  • Jouw verhaal van wat er met je kindje is gebeurd.
  • Waarom je de afstemming wilt ontvangen.
  • De vragen die je beantwoord wilt hebben.

Schrijf alles op wat jij wilt vertellen of je weet of het een jongen of een meisje is (of denkt te weten of het een jongen of een meisje is) en of je jouw kindje al een naam hebt gegeven en wat jij vindt wat belangrijk is. Alles wat jij wil vertellen mag je opschrijven.

Vergeet het postadres waar ik de afstemming naar toe kan sturen niet te vermelden. Dit alles mail je naar mail@marjantlam.com.

De kosten van een afstemming bedragen € 90,-

Je kunt dit bedrag overmaken op rekeningnummer NL28KNAB0256479720 t.n.v. M. ’t Lam, o.v.v. Luisterkind en jouw naam. Zodra ik je betaling en informatie heb ontvangen zal ik de afstemming binnen 14 dagen per post toesturen, tenzij vooraf anders is gemeld.

Over eventuele vervolgstappen na de afstemming geef ik vrijblijvend advies.

Ik zie je aanvraag graag tegemoet.

Aanvragen