Drie gouden tips om je leven weer betekenis te geven

en blijf op de hoogte van nieuws, nieuwe blogs en andere interessante informatie

Luisterkindafstemming

Tijdens een Luisterkindafstemming maak ik telepathisch contact met de persoon voor wie de afstemming is aangevraagd en ga ik luisteren wat die persoon mij wil vertellen. Dit vertaal ik in tekst op papier. De vragen die je van te voren aan mij hebt doorgegeven probeer ik zoveel mogelijk mee te nemen tijdens de afstemming. Door een Luisterkindafstemming krijg je inzicht in wat er speelt en handvatten waarmee je zelf verder kunt. Dingen die ik tijdens een Luisterkindafstemming kan oplossen los ik meteen op. Je kunt dan denken aan het verwijderen van een auralifter of een energetische huisreiniging. 

Ik heb voor je op een rij gezet met wat ik van jou nodig heb om een Luisterkindafstemming te maken. Nadat ik je betaling en de benodigde informatie heb ontvangen kun je binnen 14 dagen de Luisterkindafstemming per post verwachten. Je kunt een Luisterkindafstemming aanvragen voor kinderen van nul tot honderd.

Wat ik van jou nodig heb

In een sessie met de Luisterkind Methode maak telepathisch contact, op afstand in de energie, en ik ga luisteren wat de persoon wil vertellen. Je hoef hiervoor dus niet naar mijn praktijk te komen. De vragen die je hebt probeer ik zoveel mogelijk mee te nemen maar de persoon op wie ik afstem geeft zelf aan wat het wil vertellen, dit kan in woorden, beelden of gevoelens zijn. Deze vertaal ik in tekst op papier zodat het voor jou duidelijk is wat er is verteld. 

De Luisterkindafstemming wordt per post naar je toegestuurd.

Wat heb ik van je nodig om een afstemming te maken?

  • Een foto en naam van jou of voor de persoon voor wie je de Luisterkindafstemming aanvraagt
  • De geboortedatum
  • Een beschrijving van je gezinssituatie
  • Jouw verhaal waarom je een Luisterkindafstemming wilt aanvragen
  • De vragen die je beantwoord wilt hebben 
  • Schrijf zo duidelijk mogelijk je verhaal op en wat jij vindt wat belangrijk is Alles wat jij wil vertellen mag je opschrijven 

Vergeet het postadres waar ik de afstemming naar toe kan sturen niet te vermelden. Dit alles mail je naar mail@marjantlam.com

De kosten van een afstemming bedragen € 90,-

Je kunt dit bedrag overmaken op rekeningnummer NL28KNAB0256479720 t.n.v. M. ’t Lam, o.v.v. Luisterkind en jouw naam. Zodra ik je betaling en informatie heb ontvangen zal ik de afstemming binnen 14 dagen per post toesturen, tenzij vooraf anders is gemeld.

Over eventuele vervolgstappen na de afstemming geef ik vrijblijvend advies.

Ik zie je aanvraag graag tegemoet.

AANVRAGEN