Mijn aanbod voor jou ♥

Ik wil je graag helpen om meer levensvreugde te vinden omdat ik uit eigen ervaring weet hoe lastig en frustrerend het kan zijn als je ergens in zit en even geen uitweg meer ziet. Je doet zo je best om je vrolijk te voelen en weer zin te hebben om iets aan te pakken maar zodra je ’s morgens je ogen open doet of vlak voordat je eraan wilt beginnen dan zakt de moed je alweer in je schoenen. Met aan het einde van de dag het gevoel hebben dat je weer niks hebt gedaan met wat je wilde doen die dag.

Omdat ik weet hoe dit voelt heb ik iets voor je bedacht wat mij ook heeft geholpen:

1. Vraag een Luisterkindafstemming aan.

Met een Luisterkindafstemming maak ik op afstand in de energie contact met jou en ik ga luisteren wat je wilt vertellen. Dit alles vertaal ik voor jou in tekst op papier. Alle vragen die je voor jezelf hebt zal ik zoveel mogelijk in de afstemming proberen mee te nemen. En zijn er dingen die in de energie opgelost kunnen worden dan doe ik dat meteen. Hiermee kun je denken aan een auralifter of je woonplek energetisch reinigen. Dit alles geeft je inzicht en handvatten voor de situatie waar je in zit. Vaak is er meteen al verandering merkbaar en met de handvatten die in de Luisterkindafstemming staan kun je zelf aan de slag.

Je betaalt voor een Luisterkindafstemming €90,- en na ontvangst van je betaling en je gegevens die ik nodig heb om de afstemming te maken wordt de Luisterkindafstemming binnen 14 dagen per post naar je toe gestuurd.

Vraag hier een Luisterkindafstemming aan.

2. Maak een afspraak voor vijf telefonische sessies.

‘In vijf stappen naar meer levensvreugde’.In vijf telefonische sessies van 30 minuten gaan we aan de slag met wat er nu bij jou speelt. Waar de nood bij jou hoog is en waar je zelf momenteel niet uitkomt. Jij geeft het onderwerp aan en ik geef je handvatten waarmee je zelf stappen kunt zetten om zelf je gedrag te veranderen omdat ik weet hoe moeilijk dit kan zijn om dit zelf te moeten doen. Deze vijf stappen kun je blijven toepassen ook als je telefonische sessies voorbij zijn en je toe bent aan een volgende stap met een ander thema waar je tegenaan loopt of wat je bij jezelf wilt verbeteren.

Je betaalt voor dit traject € 287,-.

Stuur een app of mail om meteen je afspraken in te plannen.

3. Maak een afspraak voor vijf persoonlijke contacten.

‘In vijf stappen naar meer levensvreugde’. In vijf persoonlijke sessies van ongeveer een uur kom je bij mij in de praktijk in Haps of via Zoom en gaan we de verdieping in om samen te kijken naar wat de oorzaak is waarom het jou niet lukt om je levensvreugde te vinden. Je wilt graag meer energie, en meer levensvreugde voelen. Weer kunnen dromen en plannen kunnen maken en deze met veel plezier uitvoeren.

Je betaalt voor dit traject € 549,-.

Stuur een app of mail om meteen jouw één op een sessies in te plannen.

Twijfel je bij jezelf om een keuze te maken uit bovenstaande? Weet je niet goed wat bij jou past? Dan kun je gratis met mij een half uur telefonisch overleggen. Beslis snel want ik heb per maand maar plek voor 4 gratis telefonische sessies van 30 minuten.

Stuur een app of mail om meteen een afspraak te maken

App 06-23778631

Mail naar mail@marjantlam.com