Drie gouden tips om je leven weer betekenis te geven

en blijf op de hoogte van nieuws, nieuwe blogs en andere interessante informatie

Referenties

Ik vroeg bij Marjan een Closing Ceremony aan, omdat ik heel graag contact wilde maken met mijn vlinderkindjes. Door de liefdevolle begeleiding van Marjan voelde ik de warmte, zachtheid en liefde van al mijn kindjes. Het was prachtig! Samen één ❤️ Door dit ritueel kon ik vanuit liefde verbinding maken en vanuit die liefde ieder van hen loslaten. Het heeft mij heel veel rust gebracht. Iedereen die een kindje verloren heeft kan ik zeker een Closing Ceremony aanraden. De liefdevolle begeleiding van Marjan is goud waard! Zij is voor mij nog altijd een engel op aarde ? Liefs Susan ?

Susan

Hoi Marjan,

Dank je wel voor de prachtige afstemming. Zeker wat ik via de post van je heb ontvangen. Het mooie papier het kaartje met het de rozenkwarts.

Wat een mooi handschrift heb je, het doet zo goed om het zo te lezen, met je eigen handschrift. Dat deed mij meteen ontzettend goed. De aandacht die je voor mij hebt.

Heel fijn dat er weer vorige levens voorbij zijn gekomen waar ik weer heb mogen helen en zo kom ik steeds verder.

Ik had zo de behoefte om mijn hoofd bij een lieve vrouwelijke energie neer te leggen en me te laten gaan. Het is goed zo, voelde ik telkens.

Zo kan ik weer zachter worden en zijn. Het woord vertragen sprak me erg aan. Ook al weet ik het, het is toch weer een mooi cadeau wat ik gekregen heb.

Tot ziens Marjan en nogmaals bedankt.

Annemieke

Dankjewel Marjan.
Poeh. Wat een prachtige afstemming en ik weet al, er ligt nog een mooi pad op mij te wachten.
Vertrouwen…tja  daar ontbreekt het vaak aan maar ik werk er hard aan.
Ik ga het komende dagen vaker door lezen om het diep tot me door te laten dringen.
Kost even tijd.
Maar voor nu. Hartelijk bedankt en ik wens jou alle goeds.
Liefs Esther

Esther

Ik heb nu een aantal keer een Luisterkind afstemming laten maken voor mijzelf bij Marjan.

Meestal was dat op een moment dat ik echt iemand nodig had die met een andere blik naar mijn probleem/vraag keek. Als ik een beetje met mijn handen in het haar zat, zeg maar. Het mooie van een Luisterkind afstemming is dat er naar mij geluisterd wordt. Marjan doet dit zo respectvol, integer en met liefde. Dat gun ik iedereen.

Ik heb dan ook aardig wat mensen geadviseerd om een Luisterkind afstemming aan te vragen, omdat ik zelf heb ervaren dat het rust, inzicht en uitzicht biedt op het moment dat je het aanvraagt. De adviezen volg ik op en dat zorgt ervoor dat er weer beweging komt waar het stagneerde. Het is een cadeau aan jezelf.

Marjan schrijft de afstemming met de hand. En stuurt het per post. Dat heeft voor mij echt extra meerwaarde. Zoveel aandacht en liefde voelt voor mij heel fijn. Je krijgt de afstemming ook nog eens per mail. Dat noem ik nog eens service!!!!!

Zelf lees ik de afstemming regelmatig opnieuw door. Hierdoor wordt wat er staat nog beter doorleefd en gevoeld.

Wat mij betreft dus echt een aanrader.

Sylvana

We vroegen een Luisterkindafstemming aan bij Marjan voor onze jongste zoon. Hij zat niet lekker in zijn vel en we wilde weten wat we voor het hierin het beste konden betekenen.

Als mama wilde ik weten welk patroon ik door te breken heb zodat hij het gedrag niet meer hoeft te laten zien.

De Luisterkindafstemming heeft voor mij heel veel zaken bevestigd en handvaten gegeven met wat onze zoon van ons nodig heeft.

Ik zou een Luisterkindafstemming aanraden aan alle ouders die graag willen luisteren naar de werkelijke behoefte van het kind en bereid zijn te kijken naar hun eigen stukken waar het kind tegenaan loopt.

Evelien

Voordat ik de ceremonie zou doen, zou ik het eerst met iemand anders doen. Op dat moment was ik er nog niet klaar voor. In mijn eigen praktijk had ik twee workshops gegeven over verbinding en daarna had ik ineens het gevoel dat ik naar Marjan moest gaan. Alleen. Ik was op de dag zelf wat zenuwachtig over hoe het zou zijn, maar het voelde goed. Het moest zo zijn. Ik wilde de rite van Marjan, omdat ik haar kende van de opleidingen bij de SNU.

Marjan heeft een natuurlijke rust en vertrouwen wat zij uitstraalt. Ze heeft gedegen kennis en ervaring en zeer empathisch. Het heeft mij heel veel ruimte en nieuw inzicht gegeven. Eigenlijk bevestigd wat ik al voelde, maar niet alleen bij kon. Nieuw vertrouwen en kracht.

Omdat ze een natuurlijk zijn heeft en daarmee goed kan afstemmen op elke persoon kan ik haar aan iedere vrouw aanraden.

Mascha

Ik had twee hulpvragen aan Marjan die met elkaar te maken hebben. Als eerste zit ik veel in mijn hoofd en dat is een patroon dat me in de weg zit. Behoefte aan controle, drukte in mijn hoofd en een hoge spierspanning zijn het gevolg. Ik weet dat ik krachtiger en wijzer kan zijn als ik meer leef vanuit mijn buik. Intuïtie, daadkracht en het leven in een flow komen tevoorschijn als ik in mijn buik zak. En dat doe ik veel te weinig. Om dit te bekrachtigen en er eigen mee te worden, wilde ik graag begeleiding van Marjan middels de Closing Ceremony.

De tweede hulpvraag heeft te maken met een zwangerschapsafbraak van mijn zoon en een miskraam van mijn dochter. Ik ben voorzichtig met mijn buik omdat er veel gebeurd is. Ik heb aardig wat verwerkt, maar weet op voorhand dat ik ook dingen tegenkom als ik in mijn buik zak. Om dit op een veilige manier te voelen, hier inzicht in te krijgen, nieuwe processen te verwerken en aan te gaan, koos ik voor een goede begeleiding.

Marjan draagt een fijne combinatie in zich waarbij ik op een veilige manier mezelf mag ervaren. Ze staat met beide voeten op de grond en kan adequaat en kordaat reageren. Daarnaast is ze inlevend en spiritueel, waarbij ze je volgt, niet oordeelt en tegelijk out of the box kan denken. Er is echt contact. En dat brengt ontwikkeling in beweging. Marjan oordeelt niet en inspireert je om stappen in je proces te maken. Dit maakt dat je met rechte rug en zelfrespect uit een oud patroon of slachtofferrol stapt.

Ik gun alle vrouwen om hun kracht te hervinden, wat er ook gebeurd is. Mijn ervaring is dat Marjan daar een enorme bezieling in heeft. Zowel in de realiteit als op spiritueel gebied. Afgestemd op wie jij bent en hoe jij in het leven staat.

Bente

Marjan heeft een hele mooie Luisterkindafstemming gemaakt op onze overleden dochter. Ik wist dat Marjan zich met haar bedrijf vooral richt op mama’s die een kindje zijn verloren. Ik wist ook dat zij een heel gekwalificeerde Luisterkindwerker en -trainer is, waardoor ik heel graag wilde dat zij een afstemming zou maken op mij en mijn dochter. Ik liep nog met zoveel verdriet rond en wilde graag van mijn dochter zelf horen wat zij mij te vertellen had.

Wat een cadeau om een mooi handgeschreven pakketje te mogen ontvangen met zoveel concrete en bruikbare informatie. Het is een prachtig, maar ook ontroerend verhaal met zoveel waardevolle boodschappen! Door de afstemming kwam mijn lieve kleine meisje weer wat dichterbij, het contact met haar is door de afstemming concreter en helderder geworden. Marjan heeft er met de afstemming als het ware voor gezorgd dat er een soort muur van verdriet tussen ons is weggehaald.

En de liefdevolle afstemming heeft mij in de periode daarna – en nog steeds – duidelijk laten ervaren hoe dichtbij onze dochter is… altijd en overal! Het heeft mij geholpen om nog meer te kunnen accepteren dat de situatie is zoals die gelopen is en dat dit niet voor niets is geweest.

Het blijft zo bijzonder dat een afstemming dit teweeg kan brengen. Het heeft zoveel bouwstenen gegeven om het verlies een plek te geven maar vooral om de liefde voor onze dochter te koesteren. En handvatten hoe we om kunnen gaan met de signalen die zij geeft en hoe we ons leven opnieuw verder kunnen vormgeven.

Marjan is duidelijk, eerlijk en oprecht en geeft met haar diensten op een heel betrokken en liefdevolle manier een duwtje in de rug. Ze heeft mij gestimuleerd om het heft weer in eigen handen te nemen en zelf verantwoordelijkheid te nemen voor hoe ik mijn leven verder wil invullen. Dat geeft zoveel kracht! Dit gun ik iedereen die een soortgelijke situatie heeft meegemaakt en graag verder wil, maar zelf even niet zo goed weet hoe.

Sigrid